Scroll Top

Το ψηφιακό διαδικτυακό κρυπτονόμισμα Pi θα είναι το επόμενο Bitcoin και θα μπορούσε να αξίζει έως και 200$

Η εφαρμογή έφτασε πρόσφατα πάνω από 8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους πρωτοπόρους χρήστες.

Μας στέλνουν από VIDELLO PRODUCTIONS

Το Pi Network κυκλοφόρησε από μια ομάδα αποφοίτων PHD του Στάνφορντ και φαίνεται να είναι τόσο καλό, αν όχι καλύτερο από το Bitcoin. Τεχνικός διευθυντής είναι ο Έλληνας καθηγητής Dr. Nicolas Kokkalis (Head of Technology).

Τι είναι το Pi;

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων από το τηλέφωνό σας προκαλούσε πάντα εξάντληση της μπαταρίας και δεν ήταν οικονομικά αποδοτική, ωστόσο αυτό έχει πλέον αλλάξει με την κυκλοφορία του Pi Network, ενός ΔΩΡΕΑΝ λογισμικού εξόρυξης από το κινητό σας τηλέφωνο!

Δημιουργήθηκε από μια ομάδα αποφοιτητών και καθηγητών PHD του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, και αυτό το επαναστατικό κρυπτονόμισμα αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο και ΝΑΙ! Θα μπορούσε να σας κάνει πλούσιους!

Το Pi Network εξορύσσει (mining) κρυπτονομίσματα από το τηλέφωνό σας χωρίς κατανάλωση μπαταρίας ή δεδομένων και απαιτεί μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο ώστε απλά να δώσετε το παρών… και η εξόρυξη αρχίζει.

Οι χρήστες ενθαρρύνονται να παραπέμπουν τους φίλους και την οικογένειά τους στο πρόγραμμα για να κερδίσουν περισσότερα με την πάροδο του χρόνου και το πρόγραμμα έφτασε πρόσφατα πάνω από 8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους πρωτοπόρους χρήστες.

Το κρυπτονόμισμα Pi network δεν έχει αξία προς το παρόν, καθώς βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης 2 και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στο blockchain, αλλά μια αγορά back-end έχει ήδη χρήστες που ανταλλάσσουν το νόμισμα με αξία έως και 10$.

Ορισμένοι χρήστες δήλωσαν ότι όταν το κρυπτονόμισμα ξεκινήσει ανταλλαγές, το οποίο αναμένεται το 2021, μπορεί να φτάσει σε τιμή κοντά στο Ethereum στα 200$ ή πιθανώς περισσότερα!

Αυτό θα σήμαινε αν είχατε εξορύξει πάνω από 1.000 νομίσματα στην εφαρμογή Pi Network, θα έχετε ένα υπόλοιπο 200.000 δολαρίων.

Για να σας δώσω να καταλάβετε το πόσο εύκολο είναι να κερδίσω Pi, έχω προσκαλέσει μόλις επτά φίλους μέχρι στιγμής και έχω υπόλοιπο σχεδόν 3.000 νομισμάτων σε λιγότερο από ένα χρόνο και υπολογίστε ότι δεν εξόρυξαν όλοι οι φίλοι που προσκάλεσα τα νομίσματα!

Ακόμα κι αν το Pi πετύχει μόνο μια τιμή 25$ ανά κρυπτονόμισμα, αυτό θα μου άφηνε 75.000$ κέρδος!

Πώς μπορώ να εγγραφώ σε αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα;

Ο καλύτερος τρόπος συμμετοχής στο Pi network είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνό σας.

Μπορείτε να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την εφαρμογή και να θυμάστε ότι η ομάδα Pi δεν θα σας ζητήσει ποτέ πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασής σας και η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με το Facebook, ώστε αν χάσετε το τηλέφωνό σας, τα χρήματα θα εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα.

Σας στέλνω και μια επίσημη πρόσκληση όπου με την εγκατάσταση της εφαρμογής, λαμβάνετε 1π κρυπτονόμισμα δώρο:

Απαιτείται κωδικός πρόσκλησης για συμμετοχή στο δίκτυο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό μου που είναι changlee13 και να θυμάστε, όσο περισσότερα άτομα προσκαλείτε, τόσο περισσότερα Pi κερδίζετε!

Το Mining θα σταματήσει στο δίκτυο Pi;

Όπως και με πολλά νέα κρυπτονομίσματα, το Pi είναι μεν προς το παρόν διαθέσιμο, αλλά υπάρχει περιορισμένος χρόνος για να μπείτε στο πρόγραμμα και η εξόρυξη μπορεί να τελειώσει για τα νέα μέλη μόλις η βάση χρηστών φτάσει τα 10 εκατομμύρια πρωτοπόρους.

Οι υπάρχοντες χρήστες θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να εξορύξουν, ωστόσο αυτό θα γίνεται με μειωμένο ρυθμό, πιθανώς το μισό από αυτό που ήσασταν όταν συμμετείχατε πριν.

Μπορούν οι προγραμματιστές να συμμετάσχουν δραστικά;

Το Pi App περιλαμβάνει μια εξαιρετική πλατφόρμα “Platform for Developers” συμπεριλαμβανομένου του Pi SDK στο οποίο δίνει πρόσβαση στους developers για να αναπτύξουν applications με integration στο κρυπτονόμισμα Pi και την Pi Platform.

Ακόμη μια δωρεάν λειτουργία του development suite είναι το εργαλείο Pi Apps Developer Sandbox tool το οποίο βοηθάει τους developers σε δοκιμές και να κάνουν visualize των εφαρμογών τους πάνω σε Pi Apps Platform χρησιμοποιώντας το Pi SDK.

Κύρια σημεία του Pi Network

Θυμηθείτε, το δίκτυο Pi έχει ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ και θα αποκομίσετε κέρδος ακόμα κι αν έχετε μόνο 10 νομίσματα!

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Λειτουργεί στο κινητό σας τηλέφωνο και δεν εξαντλεί την μπαταρία σας.
  • Ασφαλές, μη πλαστό και διαλειτουργικό ψηφιακό χρήμα.
  • Η εφαρμογή Pi, είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play όσο και στο App Store.
  • Το Pi Node με πρόσβαση στο Pi App από τον υπολογιστή σας.
  • Εύκολο στη χρήση με ασφάλεια σε κλίμακα, χωρίς ηλεκτρική σπατάλη.

Περισσότερες πληροφορίες για το κρυπτονόμισμα Pi

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pi Network, μπορείτε να δείτε το white paper κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Την ομάδα του Pi μπορείτε να την δείτε εδώ: minepi.com/team και ναι,  αναζητούν μέλη για συμμετοχή.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε θυμηθείτε ότι χρειάζεστε έναν κωδικό πρόσκλησης, χρησιμοποιήστε τον δικό μου: changlee13 και μετά χρησιμοποιήστε τον δικό σας για να προσκαλέσετε τους φίλους σας!

Related Posts