Scroll Top

Γιατί να ξεκινήσετε την Online σας Επιχείρηση το 2018;

newYear-eshop

Έφτασε το 2018! Καιρός να κάνετε τα σχέδιά σας για τη νέα online σας επιχείρηση, το δικό σας eshop!

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει σκαρφαλώσει στα ύψη σε αντίθεση με το λιανικό. Tα online ψώνια δεν έχουν σταματήσει. Αντιθέτως, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Τα μεγάλα e-shop παγκόσμια και μη, είναι ζωντανά παραδείγματα της αύξησης των online αγορών.

Με το νέο έτος, οι περισσότεροι θα φτιάξετε μια λίστα. Ξεκινήστε με το νέο σας e-shop, στην κορυφή της λίστας.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Η νέα τάση των Επιχειρήσεων

Κάθε επιχείρηση σήμερα κινείται στο διαδίκτυο. Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου θα είναι μεγάλη και άμεση και θα συνεχίσει να αυξάνεται συνεχώς και στο μέλλον. Όλα τα καταστήματα ανεξαρτήτως υπηρεσίας, βρίσκονται online. Αν όχι ακόμη, σίγουρα ξεκινούν τα e-shop τους για να “πιάσουν” καλά στην αγορά.

Η ετήσια έρευνα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο B2C (Business to Clients) στην Ελλάδα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καταγράφει: 3,5 εκατ. online καταναλωτές, οι οποίοι πραγματοποιούν συνολικό τζίρο 4,5 με 5 δισ. ετησίως. Η έρευνα διεξήχθη την περίοδο Οκτώβριος – Νοέμβριος 2017 – πηγή: www.greekecommerce.gr

Online Πώληση: Τέχνη, Επιστήμη ή απλά σκληρή δουλειά;

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε την Online σας Επιχείρηση

Δεν έχει κανένα επιχειρησιακό κόστος. Σίγουρα θα χρειαστείτε ένα καλοσχεδιασμένο website που θα διαθέτει επίσης μερικά εξαιρετικά εργαλεία Marketing. Με επαγγελματίες που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου σας e-shop, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο.

Προσθέστε στον κατάλογό σας προϊόντα που θα προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και θα αυξηθούν οι πωλήσεις σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα live chat στην ιστοσελίδα σας, ώστε οι πελάτες να σας στέλνουν τις απορίες τους σχετικά με τα προϊόντα σας και να τους απαντάτε σε πρώτο χρόνο. Αυτό θα δώσει επιπλέον αξία στους πελάτες και θα τους ικανοποιήσει η αμεσότητα.

Ανοίγω eshop. Τι χρειάζομαι ακριβώς;

Πρόκειται για ένα επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο

Χιλιάδες πελάτες βρίσκονται ήδη στο διαδίκτυο, καθιστώντας το ηλεκτρονικό εμπόριο ένα μελλοντικό επιχειρηματικό μοντέλο. Αυτό το μοντέλο θα δώσει “φτερά” στην επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να συναλλάσσεστε με τον κόσμο και να επεκτείνεστε σε διάφορους τομείς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα προσελκύετε περισσότερους online πελάτες, από ότι στο φυσικό σας κατάστημα. Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορείτε να αγνοήσετε τον καινούργιο χρόνο.

Αμέτρητα Οφέλη

Υπάρχουν αμέτρητα οφέλη κατά την εκκίνηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στο Διαδίκτυο. Εκτός από την ευελιξία και την ευκολία που παρέχει στην πραγματοποίηση των αγορών των πελατών, παρέχει επίσης διάφορες επιλογές πληρωμής. Αν θέλετε μακροπρόθεσμα οφέλη, “αγκαλιάστε” τη νέα τεχνολογία, ξεκινήστε μια online επιχείρηση και διαδώστε τη φήμη σας στο Διαδίκτυο.

Δείτε πακέτα κατασκευής e-shop.

Χωρίς μεσάζοντες

Σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, τα προϊόντα που βάζετε προς πώληση είναι συνήθως εκείνα της τελευταίας τάσης ή πιο πρόσφατης κυκλοφορίας. Δεν υπάρχει μεσάζοντας όταν βάζετε μια παραγγελία. Εμφανίζεται απευθείας στους πελάτες. Αντίθετα στα καταστήματα λιανικής, συμπεριλαμβάνονται πολλοί παράγοντες έως ότου φθάσει στην τελική του τιμή ένα προϊόν. Αυτός είναι ένας κύριος λόγος που οι άνθρωποι προτιμούν τα διαδικτυακά ψώνια, οπότε ξεκινώντας ένα e-shop θα είναι η καλύτερη επιλογή για το νέο έτος!

Διαβάστε επίσηςΓιατί χρειάζομαι ένα Website για την Επιχείρησή μου;

πηγή:www.entrepreneur.com

Related Posts