Scroll Top

Γιατί χρειάζομαι ένα Website για την Επιχείρησή μου;

why-do-i-need-a-website

Πέρασαν εκείνοι οι καιροί που η επιχείρησή σας θα επιβιώσει χωρίς να βρίσκεται εκεί – στο Internet!

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για τα πάντα. Από τα καθημερινά ψώνια τους μέχρι την αναζήτηση εκπαιδευτικών/επιστημονικών πληροφοριών, τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων τους, την αναζήτηση κατάλληλου ιατρού και πολλά άλλα.

Όλες οι ανάγκες πλέον, συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με το Διαδίκτυο.

Μήπως εσείς εξακολουθείτε να να μην έχετε ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;

Ας δούμε τους 11 λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας πρέπει να έχει ένα website:

 

Πώς θα σας γνωρίσουν οι πελάτες σας;

– Πρέπει να συστηθείτε.

Η παρουσία σας πλέον στο Internet, θεωρείται ανάγκη. Με τον τρόπο αυτό, οι υποψήφιοι πελάτες σας θα γνωρίσουν ότι υπάρχετε! Έτσι, με το να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα, είναι το πρώτο βήμα για να τους ενημερώσετε για την ύπαρξή σας.

Ποιες Είναι Οι 10 Βασικές Σελίδες Που Πρέπει Να Έχει Το Website Σας; [Infographic]

 

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας

Το συναίσθημα ότι εκπέμπετε παγκοσμίως, είναι δελεαστικό. Αυτό κάνει ένα website. Σας δίνει άμεσα μια παγκόσμια παρουσία, σε ζωντανή σύνδεση! Η πελατειακή σας βάση, θα αυξηθεί άμεσα και σίγουρα ως φυσικό επακόλουθο.

Website: Ένα «Παράθυρο» Στον Ψηφιακό Κόσμο

 

Πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας!

Δεν ακούγεται υπέροχο; Με μια ιστοσελίδα, έχετε μια πηγή που εμπορεύεται συνεχώς τις υπηρεσίες και/ή τα προϊόντα σας σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο! Έτσι, ενώ εσείς κοιμάστε, το website σας εργάζεται σκληρά να διαρρεύσει τις Marketing προσπάθειές σας σε όλη τη γη.

 

Άμεση Επικοινωνία

Η παρουσίαση των νέων υπηρεσιών σας ή η προώθηση νέων προϊόντων δεν ήταν ποτέ τόσο άμεση προς το κοινό σας. Με ένα απλό CMS (WordPress, Joomla) η προσθήκη νέων στοιχείων στο website σας θα γίνει παιχνιδάκι.

Joomla! Τι Είναι Και Γιατί Να Το Επιλέξετε Για Την Κατασκευή Του Website Σας;

 

Εξοικονόμηση χρημάτων

Για σκεφτείτε να έχετε προσλάβει κάποιον να εργάζεται για τις Marketing καμπάνιες της επιχείρησής σας κάθε μέρα; Σίγουρα θα σας κοστίσει μια περιουσία! Το website σας όμως, θα εκτελέσει αυτές τις ενέργειες με ελάχιστο κόστος συντήρησης.

 

Προσελκύετε νέους πελάτες

Οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς στο Διαδίκτυο για να εντοπίσουν αυτά που χρειάζονται. Οι πιθανότητες είναι πολλές και σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα να προσγειωθούν στο δικό σας website και να ανακαλύψουν τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες σας. Αυτό λοιπόν, θα φέρει νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.

Οδηγήστε νέους χρήστες στο website σας

 

Ενισχυμένη Υποστήριξη πελατών

Δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα επικοινωνίας σας, η οποία θα επιτρέπει στους πελάτες σας να αφήνουν τα σχόλια ή τις ερωτήσεις τους. Αυτό σας επιτρέπει να απαντάτε άμεσα και να διατηρείτε τους πελάτες σας ικανοποιημένους.

 

Καταπολεμήστε τον περιορισμένο χώρο στα μαγαζιά – επιχειρήσεις σας με ένα website

Ορισμένες επιχειρήσεις ανησυχούν για την παρουσίαση περισσότερων προϊόντων τους, λόγω περιορισμένου χώρου στα μαγαζιά τους, στα showrooms ή τα γραφεία τους. Μην ανησυχείτε, γιατί στο νέο σας website ο εικονικός χώρος θα είναι ατελείωτος!

 

Δε χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία για διαφημιστικό υλικό

Οι επιχειρήσεις πρέπει να εκτυπώνουν συχνά, φυλλάδια και άλλα διαφημιστικά υλικά για να γνωστοποιήσουν το Brand Name τους στην αγορά. Με έναν ιστότοπο, κάτι τέτοιο πλέον θα είναι άχρηστο, αφού τα πάντα σχετικά με το Brand σας θα εμφανίζονται εκεί. Εξοικονομήστε χρήμα και χρόνο!

Θέλετε το brand σας να μείνει αξέχαστο;

 

Αυξήστε την Αξιοπιστία σας

Ορισμένες φορές, οι πελάτες σας πιστεύουν ότι είστε αξιόπιστοι και με γνήσιες υπηρεσίες και προϊόντα, που είναι δύσκολο να αμφισβητηθούν.  Ωστόσο, με την κατασκευή ενός e-shop ή επιχειρηματικού website, θα αυξηθεί η αξιοπιστία σας αυτόματα.

trust-web-users

 

Οι ανταγωνιστές καραδοκούν

Θέλετε να νικήσετε τον ανταγωνισμό; Αφού οι ανταγωνιστές σας πλημμυρίζουν τον χώρο του Διαδικτύου, γιατί εσείς μένετε πίσω; Είναι ώρα να κατασκευάσετε τη δικά σας ιστοσελίδα και να μπείτε και εσείς στο παιχνίδι.

Συνεργαστείτε με μια έμπειρη εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων. Ζητήστε μας προσφορά σήμερα!

πηγή: www.codechants.com

Related Posts