Scroll Top

Επιτυχημένο εταιρικό website, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία

business_website_lowbudget

Όλα μαζί σε ένα και προστατευμένα!

Πέρασαν πλέον εκείνες οι εποχές που κατασκευάζαμε και χρησιμοποιούσαμε ένα site σχεδόν τζάμπα. Στις μέρες μας, τα κόστη των βασικών εργαλείων μιας επιτυχημένης εταιρικής ιστοσελίδας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Υπάρχουν ένα σωρό νέες τάσεις εκεί έξω που θα τις πληρώσετε… χρυσάφι.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε ποια είναι εκείνα τα βασικότερα, αλλά πάνω από όλα τα πολυτιμότερα στοιχεία για ένα επιτυχημένο website και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία για την κατασκευή του και ακόμα να… χρωστάτε:

Ξεκινήστε, σχεδιάζοντας το ύφος και το είδος του website σας

Εκτός από το ποσό που θα ξοδέψετε-επενδύσετε σε μια ιστοσελίδα, υπάρχει και το άγχος και ο χρόνος που σας πιέζει και θα πρέπει να τα υπολογίσετε όλα σωστά, ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους! Αυτό φυσικά, αποτελεί τη φάση σχεδιασμού του website και θεωρείται το πιο βασικό και πρωτεύον βήμα. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε καλά και προσεκτικά για τις επιλογές σας και τις προτιμήσεις σας προτού προχωρήσετε.

Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσετε και να καταλήξετε στο είδος και το ύφος των θεμάτων που θα αναλύονται και που θα παρέχετε στο κοινό σας.

Έπειτα, επιλέξτε το κοινόστόχο σας, τις κατηγορίες σας, το είδος του περιεχομένου και προσδιορίστε τη συχνότητα κοινοποίησης του.

Βάλτε αυτά σε μια σειρά για αρχή και μην αγχώνεστε.

Επιλέξτε Domain Name

Βοηθήστε το κοινό σας να σας εντοπίζει εύκολα, επιλέγοντας το καταλληλότερο domain name για το website σας. Φροντίστε να είναι σύντομο και ευκολομνημόνευτο για τους χρήστες του Διαδικτύου. Το domain είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για ένα επιτυχημένο site, καθώς θα σας αποδώσει την επαγγελματική εμφάνιση που επιθυμείτε στον κόσμο του web. Το σημαντικότερο είναι να διαχειρίζεται η ίδια εταιρεία που κατασκεύασε τη σελίδα σας και όλα τα περιφερειακά σας, ώστε να έχετε πλήρη και άμεση εικόνα για όλα τα ζητήματα που αφορούν την αξιόπιστη λειτουργία της.

Δείτε παρακάτω ένα ινφογράφημα επεξήγησης επιλογής domain name και πάρτε μια ιδέα από τα μεγάλα ονόματα του Διαδικτύου:

Επιλέξτε ένα CMS, ανοιχτού λογισμικού για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας όπως το Joomla!

Αν επεξεργάζεστε και χρησιμοποιέιτε τακτικά το website σας, τότε καλό είναι είναι να επιλέξετε ένα CMS, ανοιχτό λογισμικό για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Joomla! Τι είναι και γιατί να το επιλέξετε για την κατασκευή του website σας;

Διαχειρίζεστε το περιεχόμενό σας εύκολα και δεν είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε προγραμματισμό. Το CMS, είναι η πλατφόρμα του website σας. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που μπορείτε να επιλέξετε, πάντοτε όμως μετά από αρκετή σκέψη και ανάλυση των αναγκών σας.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θα αναλάβει την κατασκευή του site σας, είναι απαραίτητο να σας παρέχει την απαραίτητη Εκπαίδευση διαχείρισης, αλλά και την Υποστήριξη. Πρόκειται για τα 2 βασικότερα στοιχεία, μετά την Μεταφερσιμότητα και την Επεκτασιμότητα και προαπαιτούμενα πριν αρχίσετε την ONLINE παρουσίαση της επιχείρησή σας.

Ποιες Ιστοσελίδες… πετυχαίνουν;

blb_services
Δυνατοί Server – Responsive Design – Τεχνική Υποστήριξη

Επιλέξτε την καταλληλότερη Φιλοξενία

Δεν διαθέτετε υψηλό budget; Δε χρειάζεται να επιλέξετε κακής ποιότητας …οικοδεσπότες. Η αξιόπιστη Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, είναι σημαντική προϋπόθεση. Επιλέξτε την καταλληλότερη, εδώ.

Προτιμήστε να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις υπηρεσίες κατασκευής της ιστοσελίδας σας, σε μία!

…γλιτώνοντας χρόνο και κόστος.

Επιλέξτε ένα καθαρό και κατανοητό design

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ONLINE παρουσίαση της επιχείρησής σας, δεν είναι άλλο από ένα καθαρό, απλό και κατανοητό design. Στην περίπτωση που διατηρείτε ένα e-shop, τότε το αποτελεσματικό design μετράει επί 2!

Με λίγα λόγια, αποτελεί το Α και το Ω στην σωστή προώθηση της επιχείρησής σας διαδυκτιακά, αλλά και στις ONLINE πωλήσεις σας όπου θα παρατηρήσετε να αυξάνονται μέρα με τη μέρα και περισσότερο.

Μηχανισμός αποστολής Newsletter

Ένα άλλο βασικό στοιχείο που είναι απαραίτητο πλέον για κάθε επιτυχημένη ONLINE επιχείρηση, είναι η δυνατότητα αποστολής Newsletter. Το website σας υποστηρίζει την αποστολή newsletter; Μπορείτε σήμερα κιόλας να εγκαταστήσετε τον μηχανισμό αυτό με το ελάχιστο κόστος;

Διαβάστε περισσότερα.

Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε

“Μια εικόνα, όσο χίλιες λέξεις!” λένε

Και έχουν απόλυτο δίκιο, αφού μια εικόνα στο website σας μπορεί να το εξυψώσει, αλλά μπορεί και να το ισοπεδώσει μέσα σε μια στιγμή.

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να ανεβάζετε εικόνες με την καλύτερη δυνατή ανάλυση. Μπορεί να μοιράζεστε φωτογραφίες των προϊόντων σας, με εσάς πρωταγωνιστή, φωτογραφίες από διάφορα events και εκθέσεις που έλαβε μέρος η εταιρεία σας ή δωρεάν εικόνες από διάφορες ONLINE πηγές. Απλά στο τέλος, φροντίστε πάντα για την καλύτερη δυνατή εμφάνισή τους.

Τώρα που μάθατε ποια είναι εκείνα τα βασικά στοιχεία Κατασκευής ενός επιτυχημένου εταιρικού website, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία και να ξεκινήστε!

Και προσοχή, να μην ξοδέψετε μια περιουσία.

Προτιμήστε όλες τις υπηρεσίες μαζί σε ένα και προστατευμένα!

business_collaboration
“Όλα σε ένα και προστατευμένα”

πηγή: www.digitalinformationworld.com

Related Posts