Scroll Top

Μήπως έχεις ένα απλό blog – βιτρίνα; Πέρασε στην απέναντι όχθη με συναλλαγές

website-power-up

Σχεδόν όλες οι σύγχρονες εταιρείες και επιχειρήσεις, έχουν μια δυναμική ιστοσελίδα. Ίσως και με την σωστή ενημέρωση, να εμφανίζονται πρώτοι στην Google.

Και ας υποθέσουμε ότι η εκάστοτε ιστοσελίδα, είναι πρώτη στην αγορά, ή από τις δημοφιλέστερες, όπου φέρνει υψηλό αριθμό δυνητικών πελατών στην εταιρεία. Αιτήματα πολλά… Προώθηση υπηρεσιών!

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ιστοσελίδα σας; Άραγε… τι άλλο μπορεί να κάνει πέρα από αυτό;

Μέχρι τώρα… η ιστοσελίδα απλά “εξηγεί”

Μέχρι στιγμής, η ιστοσελίδα σας είναι μια καλή “βιτρίνα”. Μια αξιοπρεπέστατη και ίσως πολύ ωραία παρουσία των υπηρεσιών σας.

Παρουσιάζει τις υπηρεσίες και ίσως και τα προϊόντα σας, και “εξηγεί” στον πελάτη το πως δουλεύετε.

Η σχέση είναι μονόδρομη, από την ιστοσελίδα προς τον επισκέπτη.

 

Η ιστοσελίδα μπορεί να προσφέρει τη Συναλλαγή, την ίδια την Υπηρεσία και το Προϊόν

Η ίδια ιστοσελίδα, μπορεί εκτός από το να “εξηγεί” για το πως δουλεύετε, μπορεί η ίδια η ιστοσελίδα να δουλεύει για εσάς. Πέρα δηλαδή από την απλή παρουσίαση, να αναλάβει τα ηνία και να ολοκληρώσει εργασίες και υπηρεσίες που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Να μην έχει δηλαδή μονόδρομη σχέση, αλλά αμφίδρομη.

 

Μερικές από τις πιο δημοφιλής εργασίες που μπορεί να προσφέρει η ιστοσελίδα στους πελάτες σας (υφιστάμενους και δυνητικούς) είναι οι ακόλουθες.

Όλες οι παρακάτω λειτουργίες, υποστηρίζονται από όλα τα σύγχρονα CMS (Joomla, WordPress) και ολοκληρώνονται με τη βοήθεια επεκτάσεων (extensions – plugins).

Υποστήριξη Αιτημάτων – Ticketing System

Με μια πλατφόρμα διαχείρισης αιτημάτων:

 • Οι πελάτες μπορούν να σας στέλνουν το αίτημα τους οποιαδήποτε ώρα θέλουν, από οποιοδήποτε μέρος.
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε τα αιτήματα των πελατών σας με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 • Να υπολογίσετε και να κοστολογήσετε την υποστήριξη ανά πελάτη.
 • Να γλιτώσετε αμέτρητες ώρες τηλεφωνημάτων και ανταλλαγής email (χωρίς να αποκλείονται και αυτά).
 • Να υποστηρίξετε και να διαχειριστείτε περισσότερους πελάτες με καλύτερο τρόπο.

Όλα τα διεθνή site, έχουν ενσωματώσει ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης αιτημάτων για τους πελάτες τους. Αν ενδιαφέρει και εσάς, ρωτήστε μας.

Συνδρομές με αυτόματη κοστολόγηση ανά μήνα ή έτος

Αν πουλάτε υπηρεσίες, τότε έχετε δύο χρεώσεις: α) εφάπαξ και β) επαναλαμβανόμενα. Όπως για παράδειγμα η φιλοξενία ιστοσελίδας:

 

Ακριβώς η ίδια μέθοδος συγκριτικού πίνακα, μπορεί να εφαρμοστεί για όλες τις κατηγορίες υπηρεσιών με επαναλαμβανόμενη (ή και εφάπαξ) χρέωση.

Εφαρμόζοντας στην ιστοσελίδα σας ένα σύστημα συνδρομών, τότε μπορεί το website σας, από απλή βιτρίνα να γίνει ένα ολοκληρωμένο CRM το οποίο διαχειρίζεται μόνο του τους πελάτες:

 • Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μετατρέπονται σε χρήστες – πελάτες με πλήρη εγγραφή (όνομα, κωδικός, email, στοιχεία τιμολόγησης κ.α.)
 • Οι πελάτες μελετούν αυστηρά του πίνακες, και επιλέγουν την υπηρεσία που τους ενδιαφέρει, χωρίς να αναλωθούν μαζί σας στα τηλέφωνα και τα ραντεβού. Σε περίπτωση τηλεφωνήματος, ο πελάτης είναι ήδη διαβασμένος.
 • Ο πελάτης πληρώνει Online, και κανονίζει την τιμολόγηση του ο ίδιος.
 • Ειδοποιείται επίσης μέσω email για την λήξη/ανανέωση της συνδρομής του.
 • Μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αναβαθμίσει/αλλάξει τις υπηρεσίες του μόνος του.
 • Έχετε πλήρη και άμεση εικόνα των υπηρεσιών και των εσόδων σας.

Φόρμες και ερωτηματολόγια

 • Τι πιστεύουν για εσάς οι πελάτες σας;
 • Σε τι φάση βρίσκεται η αγορά;
 • Γνωρίζει για την ποιότητα των υπηρεσιών σας;
 • Ποιο είναι το ενδιαφέρον για ένα νέο προϊόν ή και υπηρεσία;
 • Τι επιλέγει η αγορά;

Ενσωματώστε όλες τις δυνάμεις των ερωτηματολογίων στην ιστοσελίδα σας με την χρήση απλών φορμών όπου σας στέλνουν δεδομένα απαντήσεων πολλαπλών επιλογών.

Παρουσιάστε αυτά τα δεδομένα δημοσίως, ώστε να είστε ανταγωνιστικοί. Ή μπορείτε απλά να τα χρησιμοποιήσετε για την ολική ποιότητα της εταιρείας σας.

Forum Συζητήσεων

Με ιδιαίτερη ανάπτυξη – trending σε χώρες του εξωτερικού, αρκετές εταιρείες ανοίγουν ένα δημόσιο forum όπου επιτρέπουν σε οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος να δημοσιεύσει ένα θέμα προς συζήτηση, ή και να απαντήσει σε υπάρχοντα θέματα.

Μια πολύ κοινή – συχνή ερώτηση που αφορά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, όταν είναι δημοσιευμένη σε ένα forum, τότε αποκτά χιλιάδες προβολές, οι οποίες δίνουν και την σχετική απάντηση.

Αυτή την απάντηση δεν τη δίνει άλλος παρά η εταιρεία σας. Ανεβαίνει το κύρος του ονόματος σας, και χτίζεται η εκτίμηση προς την επιχείρηση σας από ένα απίστευτα μεγάλο εύρος επισκεπτών – υποψήφιων δυνητικών πελατών.

Online Πληρωμές

Όπως ακριβώς είναι ένα POS σε ένα κατάστημα, έτσι ακριβώς είναι και οι φόρμες Online πληρωμών στην ιστοσελίδα. Αντί να καλέσετε τον πελάτη να περάσει την κάρτα του στο POS, πολύ απλά τον ενημερώνετε να κάνει την Online πληρωμή του στην διεύθυνση www.tositemou.gr/e-payment

Δεχθείτε Online Πληρωμές με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες στην ιστοσελίδα σας:

Για να λαμβάνετε πληρωμές αυτόματες και μη, σε πρώτο χρόνο από τους χρήστες – πελάτες σας, μέσω της επικοινωνίας σας με την τράπεζα που συνεργάζεστε, εγκαθίσταται καθολικά σε όλο το σύστημά σας η εφαρμογή ONLINE πληρωμών και τιμολόγησης.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο παρέχεται στους πελάτες σας η δυνατότητα να σας πληρώσουν ONLINE και να παραλάβετε τα χρήματα άμεσα στον λογαριασμό τραπέζης σας.

Οι Πληρωμές με Visa, MasterCard ολοκληρώνονται μέσω γέφυρας με τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Φόρμα Online πληρωμών στην ιστοσελίδα σας
Φόρμα Online πληρωμών στην ιστοσελίδα σας

Online Παραγγελίες και Κοστολόγηση

Όσο εξειδικευμένες υπηρεσίες και να έχετε, για κάθε κλάδο επιχείρισης, μπορείτε να προσφέρετε στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας συγκεκριμένη φόρμα η οποία μπορεί απλά να σας στέλνει ένα ολοκληρωμένο αίτημα για προσφορά στο email σας, μέχρι και να προσφέρει Online επιτόπου κοστολόγηση.

Δείτε ένα τέτοιο παράδειγμα για υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας.

Είτε αφορά προϊόντα, είτε υπηρεσίες, με την κατάλληλη ομαδοποίηση, μπορείτε να φτιάξετε απλές φόρμες επικοινωνίας, όπου με τα απαραίτητα πεδία, ο πελάτης να σας στέλνει την παραγγελία του.

Ηλεκτρονικό κατάστημα e-Shop

Η ανερχόμενη δύναμη στο λιανικό εμπόριο αλλά και στο B2B.

Δεν υπάρχει περίπτωση η επιχείρηση σας να μην έχει τουλάχιστον ένα προϊόν (φυσικό, ψηφιακό, υπηρεσία) να πουλήσει – ακόμη και αν προσφέρετε υπηρεσίες. Πουλήστε το Online μέσω της ιστοσελίδας σας!

Αν έχετε επιχείρηση λιανικής, τότε ανεβάστε επιτέλους ένα e-Shop. Μην δημοσιεύετε απλά τον PDF κατάλογο σας. Όλοι οι ανταγωνιστές σας που έχουν ένα απλό και εύχρηστο e-Shop, ανεβάζουν προσφορές και πουλάνε σε όλη την Ελλάδα. Προχωρήστε τώρα σε μια άμεση, οικονομική, επεκτάσιμη και 100% αυτόνομη εφαρμογή όπως Κατασκευή e-Shop με PrestaShop από 190€.

Αν απευθύνεστε σε επαγγελματίες, αφιερώστε χρόνο για να ενημερώσετε το e-Shop σας, και όχι να χρονοτριβείτε στο σχεδιασμό του PDF· ή αναθέστε το σε κάποιον συνάδελφο σας.

Το PDF θα καταργηθεί. Παρατηρήστε τη νέα γενιά επιχειρηματιών και δείτε πόσοι ανοίγουν το PDF και πόσοι χρησιμοποιούν το e-Shop;

Ένα από τα μεγαλύτερα B2B ηλεκτρολογικού υλικού, που απευθύνεται σε επαγγελματίες έχει:

 • ειδική τιμολόγηση για συγκεκριμένους πελάτες,
 • ειδική φορολόγηση για επιχειρήσεις μειωμένου ΦΠΑ,
 • πλήρες σύστημα αποθήκης με Online διαθεσιμότητα,
 • τιμολόγηση και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Ξεκινήστε να δουλεύετε με ένα ολοκληρωμένο B2B e-Shop εδώ.

Online Σύστημα Κρατήσεων MyBooking για κάθε υπηρεσία

Η επιχείρηση σας προσφέρει οποιαδήποτε μορφή κράτησης; Τότε χρειάζεστε ένα δικό σας σύστημα Online κρατήσεων, το οποίο:

 • Δείχνει την διαθεσιμότητα στους επισκέπτες,
 • Παρέχει την δυνατότητα κράτησης,
 • Παρέχει την δυνατότητα πληρωμής,
 • Σας ανήκει 100%,
 • Δεν σας επιβαρύνει με απολύτως καμία προμήθεια σε τρίτους (Booking.com Expedia κα),
 • Είναι επεκτάσιμο, και “κουμπώνει” πάνω στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας.

Με κόστος από 340€ εφάπαξ κατασκευής, ενημερωθείτε για το MyBooking:

 

***

 

Μπορείτε να μας πείτε τι υπηρεσίες/προϊόντα έχετε ώστε να σας απαντήσουμε ακριβώς ποιο εργαλείο μπορεί να πουλήσει για εσάς μέσω της ιστοσελίδας σας:

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Διαβάστε επίσης για όλες τις ιστοσελίδες συναλλαγών “Πότε χρειάζομαι SSL και https με λουκέτο;

Related Posts