Scroll Top

Οι Καλύτερες Επεκτάσεις του Google Chrome για Content Marketing

pisces

Σίγουρα θα γνωρίζεις το Content Marketing. Κάπου θα το έχεις διαβάσει στο Διαδίκτυο, όταν αναζητάς τρόπους για engagement με τους ήδη πελάτες σου ή τους δυνητικούς.

Ίσως να το έχεις ακούσει ως μια νέα και απαραίτητη τεχνική που πρέπει να μάθεις να αναπτύσσεις για τα Blog σου και τα άρθρα σου, όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται.

Μάθε λοιπόν, πως απαιτεί τεράστια υπομονή και οργάνωση και όσα εργαλεία και μέσα τεχνολογίας κι αν υπάρχουν σήμερα στην αγορά του Internet Marketing για την καλύτερη παρουσία σου, σίγουρα ποτέ δεν θα είναι αρκετά…

Και εδώ, έρχεται να σε βοηθήσει το Google Chrome, γι’ αυτό να μην ανησυχείς! Με επεκτάσεις, για να ενσωματώσεις σήμερα κιόλας στον Browser σου. Δες παρακάτω τις 5 καλύτερες από αυτές και τα συμπεράσματα …δικά σου:

Μια επέκταση, που “σώζει” όλους εμάς που δουλεύουμε στον Browser μας, με πολλές καρτέλες ανοιχτές, ταυτοχρόνως! Πράγμα που οδηγεί σε συχνά “κρασαρίσματα” λόγω της υπερβολικής προσωρινής μνήμης που χρησιμοποιείται. Το OneTab, εξοικονομεί μνήμη, αδραναποιώντας τις καρτέλες που δε χρησιμοποιούνται χωρίς να χρειάζεται να τις κλείσεις εντελώς.

one_tab
Επέκταση OneTab

Έτσι, πατώντας το μικρό κουμπί στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων, εμφανίζει όλους σου τις ανοιχτές καρτέλες σαν μια λίστα (με ημερομηνία, ώρα και επιλογές διαχείρησής τους), επιλέγεις ποια θα ανοίξεις και  συνεχίζεις την εργασία σου!

Για παράδειγμα:

 

Επιτρέπει στο χρήστη, να ελέγχει το περιεχόμενό του συντακτικά σε οποιοδήποτε κομμάτι του κειμένου του. Μπορείς να εξετάζεις τα άρθρα σου στο blog σου, τα newsletter σου, κ.ά. για να δεις αν έχουν τη σωστή γραμματική! Είναι συμβατό με GmailYahoo MailFacebookTwitterPinterestTumblrWordPressLinkedIn και πολλά άλλα.

grammarly
Grammarly

Σου αρέσει να μοιράζεσαι το περιεχόμενό σου στα social media ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, εύκολα και γρήγορα;

Η Επέκταση ritetag
Η Επέκταση ritetag

Με την επέκταση αυτή, έχεις τη δυνατότητα να μοιράζεσαι περιεχόμενο, αλλά και να το κοινοποιείς, επιλέγοντας και τα κατάλληλα hashtags και ταυτόχρονα σε καθοδηγεί για το καλύτερο post, με την καλύτερη δυνατή απήχηση σε Twitter, Facebook, Instagram!

Δες ένα σχετικό παράδειγμα ενός άρθρου, προς κοινοποίηση στο Twitter:

Example Rite Tag
Example Rite Tag

Πότε βάζω #hashtag, @ατ, διάθεση, και tag?

Έχεις τεράστιο υλικό στην κατοχή σου, το οποίο θέλεις καθημερινά να το κοινοποιείς στα social της επιλογής σου, να προγραμματίζεις, να βλέπεις προτεινόμενο σχετικό υλικό από τη χώρα σου και να σου παρέχονται και συμβουλές, από το Facebook, ως τη χρήση βέλτιστων πρακτικών για το περιεχόμενο των social media;

drum_up

Τότε μη χάνεις άλλο τον πολύτιμο χρόνο σου και εγκατέστησε την μαγική επέκταση DrumUP! Σου δίνει τη δυνατότητα να κοινοποιείς σε 10 διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα.

Πρόσθεσε τους λογαριασμούς που επιθυμείς:

ex_drum2
DrumUp_Accounts

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, θα βοηθήσει πολύ όλους εμάς που έχουμε πολλές εφαρμογές και λογαριασμούς σε ιστοσελίδες και διαφορετικά passwords σε κάθε ένα από αυτά.

meldium
Meldium

 

Πρόκειται για ένα εργαλείο διαχείρισης των κωδικών πρόσβασης. Αποθηκεύει το όνομα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης, σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλεις κ.ο.κ., ώστε να γίνεται η σύνδεση μετέπειτα αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να αγγίξεις καν το πληκτρολόγιο!

Δοκίμασε και εσύ τις δροσερές αυτές καλοκαιρινές επεκτάσεις του Google Chrome και δες ποια σου ταιριάζει περισσότερο!

πηγή: www.ogdoo.gr

Related Posts